Меню

ПІЛЛАР ЕЛЕКТРІК – ВИРОБНИЦТВО СУЧАСНИХ ОПОР ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ

Торгова марка «Піллар Електрік» – бренд якості сучасних опор освітлення у Львові. Наша продукція виготовляється виключно з якісної сировини і під час виробництва дотримуються всі норми та вимоги законодавства України.
При виробництві світлових стовпів наші працівники чітко дотримуються поставлених перед ними задач, а це: якість зварювальних швів, міцність конструкцій, якісне очищення поверхні виробу та рівномірне порошкове фарбування. Саме вище перелічені вимоги є ключем до успішних продаж, оскільки неякісну продукцію клієнт не купить.
Виробництво світлових опор знаходиться у Львові, що у свою чергу забезпечує швидку доставку стовпів по всій західній Україні.
Піллар Електрік – надійний партнер у сфері поставки якісних і не дорогих вуличних ліхтарів, оскільки ціни на світлові ліхтарі для кожного клієнта індивідуальні адже об’єми купівлі у кожного свої. Зрозуміло, що при гуртових замовленнях знижка йде не на грошову одиницю, а у процентах, що є вигідним для будівельних компаній, яким необхідно багато вуличних опор.